Bukurešť

Bukurešť

Bucur`s Shelter Hostel ( )

Malý (cca 40 postelí) hostel, který sídlí hned vedle porodnice (to asi není nikterak zásadní informace, co?). Zvoníme, dveře nám otevírá mladík a upozorňuje nás, že je potřeba se zout a vzít si místní přezůvky. Spolu s dotazem, zda máme rezervaci, nás upozorňuje, že lahev, kterou stále držíme v ruce je “really shitty beer” a aby dodal svým slovům na vážnosti, poctivě si přihne z plechovky piva “Silva”. Po tomto uvítání nás informuje, že recepční za chvíli dorazí a sedá si do rohu zpět ke svému počítači. Doteď nevíme, zda to byl host, nebo někdo z personálu, ale na tom asi nesejde.

Usedáme na velmi dlouhou pohovku a dáváme nabíjet iPhony (taková cestovatelská rutina). Během pár minut přichází recepční a nese tak 70 rolí toaletního papíru. Tady to bude fajn, to víme už teď a ještě ani netušíme co se bude dít večer. 

Rezervace je pořádku, seznamujeme se a recepční Andrada už z pětilitrového plastového kanystru lije do skleniček na uvítanou místní “pálinku”. Pokud takhle vítají každého hosta, může to pro leckoho být job snů a ta nejčernější noční můra pro Karla Nešpora. 

Written by

Eshop

beer with travel eshop

About

astrif fifth

Dva kamarádi od dětství. Máme rádi vlaky a pivo. Sem tam někam jedeme a pak o tom vyprávíme a píšeme.

Follow

Categories